Tvornica ratnika PROTEIN PREMIUM CFM 75% pistacije

PREMIUM CFM je protein sirutke izrađen od 100% sirutke metodom unakrsne filtracije (CFM) - jednom od najboljih metoda obrade. Sadrži visok udio proteina, BCAA, nisku pjenušavost, izvrsnu topljivost, apsorpciju i okus. Proizvod koji ima izvrstan aminokiselinski profil i sadrži do 8% leucina, najučinkovitije aminokiseline iz BCAA s jakim anaboličkim učincima. Želudac je minimalan, a pogodan je i za početnike.... 
275 Kč 
Skladem u dodavatele
275 Kč
ks

Tvornica ratnika PROTEIN PREMIUM CFM 75% pistacije

PREMIUM CFM je protein sirutke izrađen od 100% sirutke metodom unakrsne filtracije (CFM) - jednom od najboljih metoda obrade. Sadrži visok udio proteina, BCAA, nisku pjenušavost, izvrsnu topljivost, apsorpciju i okus. Proizvod koji ima izvrstan aminokiselinski profil i sadrži do 8% leucina, najučinkovitije aminokiseline iz BCAA s jakim anaboličkim učincima. Želudac je minimalan, a pogodan je i za početnike.

PREMIUM CFM je koncentrat proteina sirutke, proizveden CFM tehnologijom, koji uklanja većinu ugljikohidrata i masti iz njega, a istovremeno održava gotovo do 82% proteina. Zahvaljujući tome, sigurno će pomoći ne samo u regeneraciji, već i bržem postizanju vaših ciljeva. U proizvodu nema nepotrebnih konzervansa, umjetnih aroma, umjetnih boja, umjetnih aminokiselina kako bi se povećao postotak proteina i poboljšao okus.

Ima izvrstan aminokiselinski profil i sadrži do 8% leucina, što je najučinkovitija aminokiselina iz BCAA i ima snažne anaboličke učinke. Bogat je aminokiselinama razgranatog lanca BCAA, koje su važne za rast mišića jer pokreću proces sinteze proteina i opskrbljuju građevne blokove mišićnim vlaknima. Ubrzavaju regeneraciju i imunitet tijela. Također se brzo probavlja i ne opterećuje želudac. Ovaj protein je pogodan za povećanje tjelesnih performansi i povećanje čiste mišićne mase bez nepotrebnih masnoća.

 

CIJENA DOPLATE UKLJUČUJE BESPLATNU RAZMERU.Težina:
500g (1 pakiranje)

Broj porcija u pakiranju: 16 (1 doza = 30 grama)

Topljivost: brza

Upotreba: Dio (doza) od 30g (1 velika žlica odgovara približno 10g) treba uzimati 1-3 puta dnevno, ovisno o dnevnim potrebama za proteinima. Konzumirajte između obroka. Porciju možete pomiješati sa 150 ml vode. 1 doza ne smije prelaziti 30g. Također možete pratiti 0,5 g CFM PROTEINA u prahu po 1 kg težine po dozi.

 

 

Sastojci

Okus banane: Koncentrat suhog proteina sirutke, prirodna aroma (vanilija), bojilo (beta karoten), zaslađivač (sukraloza).

aroma čokolade: Koncentrat suhog proteina sirutke, odmašćeni kakao u prahu, aroma (čokolada), zaslađivač (sukraloza).

Okus čokolade i orašastih plodova: Osušeni koncentrat proteina sirutke, odmašćeni kakao, aroma, zaslađivač (sukraloza).

okus jagode: Koncentrat suhog proteina sirutke, aroma (jagoda), bojilo (cikla), zaslađivač (sukraloza).

okus pistacije: Koncentrat suhog proteina sirutke, aroma (pistacije), zaslađivač (sukraloza), bojila (klorofil).

aroma vanilije: Koncentrat suhog proteina sirutke, prirodna aroma (vanilija), bojilo (beta karoten), zaslađivač (sukraloza).

 

 

PREMIUM CFM protein i njegove prednosti

  • visok udio proteina
  • jednostavan oblik prerade sirutke
  • CFM koncentrat osigurava laganu i prirodnu probavu tijela
  • instant sirutka, minimalno pjenjenje
  • podupire rast mišićne mase i njezinu regeneraciju

 

Kome je namijenjen PREMIUM CFM?

Pogodan je za sve sportaše koji se brinu o unosu proteina dok dobivaju mršavu mišićnu masu bez nepotrebnih masnoća. Preporučujemo tijekom bilo kojeg sporta i svake tjelesne aktivnosti.

 

 

Stvarni sadržaj aminokiselina i 100g
Alanin 4,7 g
Arginin 2,9 g
Asparaginska kiselina.11 g
Cistein 2,9 g
Glutaminska kiselina.18,9 g
Glicin 1,5 g
Histidin 1,8 g
Hidroksiprolin 0 g
Hidroksilizin 0 g
Izoleucin 4,7 g
Leucin 10,4 g
Lizin 9,5 g
Metionin 2 g
Fenilalanin 3 g
Prolin 5,9 g
Serine 5,2 g
Treonin 6,9 g
Triptofan 1,4 g
Tirozin 2,6 g
Valine 4,7 g

Tvornica ratnika PROTEIN PREMIUM CFM 75% pistacije

' '
Gold-centrum
Hornická 1743
41301 Roudnice nad Labem
Česká Republika
: 01232924
Čeština
cz
Croatian
hr
English
en
German
de
Italian
it
Romanian
ro
Slovak
sk